Driverat e rinj grafik të Intel për kartat grafike Arc rrisin performancën me 750 përqind në video lojëra

Versioni më i fundit i 101.4962 të driverave është i disponueshëm për kartat grafike Arc dhe Intel Xe duke sjellë rritje të madhe performance.

Driverat grafik të Intel vijojnë të ofrojnë më shumë performancë në lojëra DX12, veçanërisht duke rritur performancën në titujt DX11 me 750 përqind.

Versioni më i fundit i 101.4962 të driverave është i disponueshëm për kartat grafike Arc dhe Intel Xe duke sjellë rritje të madhe performance.

Po përtej kësaj, driveri i ri shton mbështetjen për lojërat The Talos Principle 2, Robocop: Rouge City, Star Ocean II Remake, COD: MW3 Remake, dhe Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name.

Sa i përket rritjes së performancë, konkretisht titujt DX12 si Returnal shohin një rritje prej 53 përqind ndërsa tituj si Halo: The Master Chief Collection, që është një lojë DX11 sheh një rritje performance me 750 përqind.

Mëposhtë kemi renditur lojëra të cilat përfitojnë nga rritje e performancës në kartat grafike Arc me përditësimin më të fundit të driverave:

 • Guild Wars 2* (DX11) deri në 53%
 • Halo: The Master Chief Collection* (DX11) deri në 750%
 • Sid Meier’s Civilization V* (DX11) deri në 6%
 • Total War: Warhammer* (DX11) deri në 10%
 • Lost Ark* (DX11) deri në 15%
 • Warhammer: Vermintide 2 (DX11) deri në 16%
 • Sniper Elite 3* (DX11) deri në 37%
 • World War Z* (DX11) deri në 117%
 • Euro Truck Simulator 2* (DX11) deri në 27%
 • Yakuza 0* (DX11) deri në 154 përqind
 • Call of Duty: Infinite Warfare* (DX11) deri në 20%
 • Alien: Isolation* (DX11) deri në 9%
 • Far Cry* Primal (DX11) deri në 14%
 • Far Cry 5 (DX11) deri në 14%
 • Far Cry New Dawn (DX11) deri në 11%

Këto rritje performance janë të prekshme të gjitha në Ultra Settings dhe rezolucionin 1080p. Përditësimi i driverave është i disponueshëm për Windows 10 Përditësimi i Tetorit 2020 deri në Windows 11 Përditësimi i Shtatorit 2022.