E keni ditur gabim! Këtë frut nuk duhet ta konsumoni me stomakun bosh

Një mëngjes i mirë është baza për të nisur ditën me energji dhe për të përmbushur të gjitha kërkesat.

Dieta luan një rol të rëndësishëm dhe sigurisht në të duhet të përfshijmë frutat e përditshme. Megjithatë, disa prej tyre nuk duhet të preferohen herët në mëngjes. Një prej tyre është bananet!

Ato mund të përmbajnë antioksidantë dhe shumë lëndë të tjera ushqyese dhe të jenë superushqimet më të shijshme, por nuk është ide e mirë të hani një banane me stomakun plotësisht bosh.

Arsyeja është se nivelet e magnezit në trup rriten në mënyrë disproporcionale dhe kjo nga ana tjetër shkakton çekuilibër në nivelet e kalciumit në gjak.