Falet Fitër-Bajrami

Në Xhaminë e Madhe në Prishtinë, është zhvilluar ceremonia e faljes së Fitër Bajramit.

Falja e Fitër Bajramit është organizuar nga Bashkësia Islame e Kosovës dhe është mbajtur me distancë fizike nga besimtarët musliman të pranishëm brenda xhamisë.