Fehmi Mehmeti zgjedhet guvernator i Bankës Qendrore

Kuvendi i Kosovës ka zgjedhur guvernatorin e Bankës Qendrore të Kosovës.

Fehmi Mehmeti ka marrë 60 vota pas votimit të fshehtë që është zhvilluar në Kuvend, njofton Klan Kosova.

Pas tij kanë mbetur Besnik Berisha me 31 vota, Shkëndije Himaj me 31 vota dhe Safet Merovci me katër vota.

Mehmeti deri tash ka qenë ushtrues detyre si guvernator në BQK.