Ford dëshiron t’u mësojë pronarëve të rinj të Mustang-ëve se si ta drejtojnë atë

Ford po lanson një sërë përvojash të reja drejtimi që synojnë drejtpërdrejt pronarët e rinj të Mustang në të gjithë bordin.

Të përfshira në opsionet janë ditët e pistave, eventet “autocross”, trajnimi në lëvizje dhe më shumë.

Këtu është një përmbledhje e shpejtë e të gjitha aftësive që Ford dëshiron që pronarët e Mustang-ëve të dinë në mënyrë që ata të kenë më pak gjasa të përplasen, shkruan CarScoops, përcjell Telegrafi.

Të gjithë ata që blejnë një Mustang të ri të gjeneratës së shtatë do të kenë qasje në atë që ajo e quan përvoja gjithëpërfshirëse e drejtimit.

Për më tepër, Ford po krijon një portal online Mustang të vetin ku pronarët mund të ndajnë përvojat.

Më në fund, pronarët janë të mirëpritur të hyjnë në event që do të “përshkojë” kombin.

“Ford Mustang ka të bëjë me dy gjëra: komunitetin e tij të tifozëve të pasionuar dhe garat. Po i kombinojmë këto cilësi dhe po u japim pronarëve mundësinë për të mësuar disa nga të njëjtat aftësi që shoferët tanë të garave do të marrin në Daytona dhe Le Mans vitin e ardhshëm”, tha Matt Simpson, menaxher i përgjithshëm për Enthusiast Vehicles.

“Dhe ata do ta bëjnë këtë së bashku me shokët e tyre entuziastë”, shtoi ai.