Fotografisti Mavriqi tërheq vërejtjen për praninë e gjarpërit helmues në malet tona – VIDEO

Fotografisti i njohur kosovar Arian Mavriqi përmes faqës së tij në Facebook ka njoftuar për praninë e gjarpërit më helmues në Evropë në malet e Prishtinës.
Ja njoftimi i tij i plotë:
Të dashtun! Kështu duket Gjarpëri me helmues në Evropë (Vipera amodytes) apo Nepërka helmuese! Duke e ditë se kanë filluar ditë të nxehta, ato paraqiten edhe tek ne dhe kujdes sepse edhe kamufllimin thuajse e kane perfekt!
Ila boni kujdes! Mirëmbetshi.

Fotografitë i kam realizuar ne Keqekollë, Komuna e Prishtinës.

Vipera amodytes

Btw: Me shpernda kete postim veq hajr boni.

Pamje se si sulmon ky gjarpër nga Youtube