Fyerje dhe përleshje fizike mes deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Në seancat e fundit janë shtuar përplasjet e ashpra në Kuvendin e Kosovës.

Mospajtimet ndërmjet deputetëve të partive të ndryshme në seancat e Kuvendit shpeshherë kanë dërguar deri në përplasje të ashpra, ku nuk po mungojnë as ofendimet ndërmjet deputetëve.

Përfaqësues të partive politike në vend, si dhe njohës të çështjeve politike thonë se gjuha e deputetëve ka degraduar dukshëm në mandatin e kaluar dhe në këtë mandat, shkruan Zëri”.

Për më tepër, përplasjet e ofendimet ndërmjet deputetëve po përcillen edhe jashtë Kuvendit, madje edhe në studiot televizive, të cilat në të paktën dy raste kanë përfunduar edhe me përleshje fizike.

Rasti i fundit ishte ballafaqimi verbal mes Glauk Konjufcës dhe Milaim Zekës.