Gjendet çanta me pasaporta, por jo edhe dokumentet e djaloshit që po vuan nga leukemia

Gjatë ditës së sotme, një femër, ka raportuar se asaj i është vjedhur një çantë me disa dokumente.

Blerina Boqolli, sot gjatë ditës sa ishte me djalin e saj i janë vjedhur dy çanta.

Sipas saj, njëra çantë brenda kishte pasaportat e saj dhe të djalit të saj, Ideal Boqollit,ndërsa tjetra çantë kishte dokumentet mjekësorë të Ideal Boqollit, i cili po vuan nga leukemia.

Blerina Boqolli, ka njoftuar se çanta e cila brenda saj kishte pasaporta, është gjetur në oborrin e QKUK-së, ndërsa ajo me dokumentacionin mjekësorë të Idealit, nuk është gjetur.