Gjendja në spitalet e Kosovës: 179 të shtrirë, 5 nga ta në Mjekim Intensiv

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës po trajtohen 179 pacientë me COVID-19. Prej tyre 177 janë të konfirmuar me koronavirus dhe 2 pacientë kanë rezultuar negativë.

Me oksigjeno-terapi janë 119 pacientë, kurse në Mjekimin Intensiv të Klinikës Infektive janë të shtrirë 5 pacientë,

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 71 pacientë

Mjekim Intensiv në Klinikë Infektive, 5 pacientë

Klinika e Pediatrisë, 10 pacientë

Klinika Obstetrike Gjinekologjike, 11 pacientë

Spitali i Gjakovës, 21 pacientë

Spitali i Pejës, 11 pacientë

Spitali i Prizrenit, 8 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 15 pacientë

Spitali i Ferizajt, 9 pacientë

Spitali i Gjilanit, 17 pacientë