Gropë gjigante në Fukuoda të Japonisë (VIDEO)

Një shembje me diametër 30 metër në qytetin Fukuoda të Japonisë ka gëlltitur një autostradë me 5 korsi. Në mes të rrugës u krijua një gropë me thellësi 15 metra dhe në zonë u ndalua përdorimi i gazit natyror si dhe u ndërpre furnizimi me energji elektrike dhe ujë.