Ja cfarë bëri sot për Ramazan kryeministri Kanadez (Foto)

Justin Trudeau është njëri prej liderëve më të respektuar botëror, jo vetëm për popullaritetin që gëzon në vendin e tij, por në mbarë botën. Pasi ua uroi bashkëvendasve të tij Ramazanin tri javë më parë, tani Trudeau ka përveshur mëngët dhe po paketon ndihmat që organizata humanitare Islamic Relief ua dergon njerëzve në nevojë.

Fotoja e postuar në Facebook nga vet kryeministri përcillet me këtë diciturë:

“Po i mbushim! Sot kisha kënaqësinë të ndaja kohë me vullnetarët e Islamic Relief Canada, për ta shënuar Ramazanin, duke përgatitur pako ushqimore per Moisson Montréal.” Ky lider është vërtetë lider! /MESAZHI/

Fotografia e Justin Trudeau