Jeremy Corbyn dënon sulmet izraelite në Gaza, Al-Aqsa

Jeremy Corbyn

Jeremy Corbyn, një ish anëtar i Parlamentit Britanik (MP) dhe ish-udhëheqës i Partisë së Punës në Mbretërinë e Bashkuar, tha: “Sulmet me qëllime provokuese ndaj xhamisë Al-Aqsa dhe pushtimet e vazhdueshme të shtëpive në lagjen Sheikh Jarrah kanë çuar në një dhunë të tmerrshme në Jerusalem.”
Izraeli duhet të “ndreqë situatën aktuale dhe të mos e përkeqësojë atë”, tha ai në një postim në Twitter. /mesazhi.com