Kaos në Britani, stuhia mbyll qindra shkolla dhe autostrada (FOTO)

Kaos në Britani, stuhia “Fionn” mbyll qindra shkolla dhe autostrada (FOTO LAJM)

Qindra shkolla janë mbyllur në Britani ndërsa stuhia e dëborës “Storm Fionn”po afrohet.

Fëmijët po mbahen në shtëpi, pasi meteorologët dhanë paralajmërime të forta në të gjithë vendin për dëborë e akull, përcjell albeu.com

Një pjesë e autostradave janë mbyllur ndërsa Britania e Madhe është në pritje të stuhisë së gjashtë që ka prekur vendin në këtë sezon dimiri.