Kërkohet ndihmë financiare për 26 vjeçarin Jetmir Vehbiu, vuan nga leukemia

Jetmir Vehbiu, është 26 vjeçar, i posamartuar, nga fshati Prelez i Jerlive, Ferizaj. Jetmiri është diagnostifikuar me sëmundjen e rëndë të Leukemisë.

Kjo sëmundje mund të shërrohet vetëm në Turqi, mirëpo është një intervenim që kushton shumë. Shuma që nevojitet është 110 000 EUR.

Ministria e shëndetsisë ka oftuar 30 000 EUR.
Fshati Prelez i Jerelive (vendlindja e Jetmirit) ka arritur të mbledh 26 000 EUR.
Fshati Manastirc dhe Fshati Rahovic (familjarët e Jetmirit) janë mobilizuar për të grumbullar mjete. Gjithashtu edhe
Fshati Prelez i Muhaxherëve është bashkangjitur në këtë iniciativë.

Na duget ndihma e secilit prej jush për të arritur shumën e nevojshme nëpërmjet GoFundMe për të shpëtuar jetën e një të riu që meriton të jetojë.

Një ndihmë e secilit nga ne është shpresë e madhe për Jetmirin dhe familjen e tij.

Ju mund te ndihmon përmes kësaj faqes DONATE, ose përmes të dhënave bankare të motrës së Jetmirit në vijim:

Raiffeisen Bank
Lavdie Vehbiu
IBAN: XK05
SWIFT: RBKOXKPR
NR. LLOGARISE : 1504070000335738

Faleminderit nga Zemra për kontributin tuaj.

Për me shumë, ju lutem të thirrni direkt në +38349364346