Kështu i mbrojnë studentët myslimanë shokët e tyre të klasës (FOTO)

Studentët muslimanë në Universitetin e Anglisë Lindore mbajtën lutjet e xhumasë në kampusin e tyre, në shenjë proteste ndaj vendimit për të mbyllur sallën namazit.

Mësohet se vendimi erdhi pas sulmeve në Manchester, dhe po i atakon nxënësit vetëm pak ditë para Ramazanit.
Por në shfaqje të solidariteti, shokët e klasës, të gjithë prej tyre jo-musliman, “thurën një zinxhir njerëzor” rreth tyre për ti mbrojtur dhe përkrahur. /MESAZHI/
View image on Twitter