Këta janë deputetët që votuan Demarkacionin (FOTO)

Gazeta Tribuna sjellë në mënyrë ekskluzive listën e deputetëve të cilët votuan pro dhe kundër marrëveshjes së Demarkacionit.
Kjo është lista: