Këtu mund ta dini qendrën se ku do të votoni më 17 tetor

Të dielën në Kosovë do të mbahen zgjedhjet komunale.

Qytetarët e Republikës së Ksovës do të votojnë për kryetarët e komunave të tyre respektive për katër vitet e ardhshme, shkruan lajmi.net.

KQZ ofron mundësi ta shikoni edhe vend-votimin se ku do të hidhni votën tuaj.

Mjafton ta shkruani numrin personal të letërnjoftimit dhe vendi se ku do të votoni do t’iu shfaqet automatikisht.

Për të shikuar vend-votimin tuaj, kliko KËTU.