Koci: Kosova është para vdekjes klinike, fajtor për këtë janë partitë politike dhe liderët

Avokati i njohur, Arianit Koci ka thënë se Kosova është jofunksionale e kjo për shkak të situatës politike në vend.

Koci përmes një postimi në Facebook ka thënë se Kosova është para vdekjes klinike dhe se kjo gjë nuk ka dyshim.

Ai ka shtuar se liderët politikë ja kanë arritur qëllimit të tyre, duke theksuar se tashmë jemi të përçarë.

Postimi i plotë:

“Kosova është jofunksionale!
Kosova është para vdekjēs klinike!! Nuk ka dyshim.
Nuk ka konsensus politik për asgjē! Madje edhe për çështjet më madhore kombëtare.
Në këtë situatë kemi ardhur për shkak se çdo gjë është politizuar.
Liderët politik, me vite të tëra e kanë kultivuar ndarjen: partiake, regjionale, kombëtare, fetare dhe çdo lloj ndarje tjetër.
Ja kanë arritur. Jemi të përçarë!
Partitë politike dhe liderët e tyre e kanë fajin kryesor për këtë situatë
Madje, sa më e madhë partia, përgjegjësia është më e madhe!” (sic.)