Komuna e Prishtinës sulmohet me ngjyrë e shtalba

Objekti i Komunës së Prishtinës para pak minutash është sulmuar me ngjyrë dhe shtalba nga disa persona, shkruan Gazeta Fjala.

Ngjyra është hedhur në muret e Komunës. Madje vet kreu i saj, Shpend Ahmeti ka dal për të parë ngjarjen. Ende nuk dihet se kush janë sulmuesit dhe se në emër të kujt e bën këtë gjest.