“Konfirmojmë se e njohim shtetin e Palestinës, kryeqytet i të cilit është Kudsi Lindor”

Deklarata nga Samiti i Jashtëzakonshëm i OBI-t: “Konfirmojmë se e njohim shtetin e Palestinës, kryeqytet i të cilit është Kudsi Lindor”.

“Kundërshtojmë dhe e dënojmë në mënyrën më të fortë vendimin e presidentit amerikan, dhe prandaj jemi të gatshëm ta dërgojmë këtë shkelje në Asamblene e Pergjithshme te OKB-se”.

Deklarata nga Samiti i Jashtëzakonshëm i OBI poashtu i bën thirrje gjithë botës që të njohë Kudsin Lindor si kryeqytet të shtetit të Palestinës.  /MESAZHI/