Kontrolloret e Trafikut Ajror sot në grevë 8-orëshe

Kontrolloret e trafikut Ajror po vazhdojnë grevën pavarësisht thirrjeve për ndërprerjen ose pezullimin e tyre. Nga SINKON dhe ASHNA është njoftuar se greva sot do të jetë 8-orëshe, duke filluar nga ora 08:00 e mëngjesit të sotëm deri në orën 16:00. Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit ka bërë thirrje që të pezullohet greva e Kontrollorëve Ajror, duke kërkuar që të realizohet të paktën minimumi i punës në mënyrë që të mos rrezikohet aviacioni, jeta apo shëndeti i njerëzve. Edhe Autoriteti i Aviacionit Civil i Kosovës u ka bërë thirrje Kontrollorëve të Trafikut Ajror që të ndërprejnë grevën duke pasur parasysh pasojat e mëdha për publikun që udhëton dhe humbjet tjera direkte e indirekte që mund të shkaktohen.