Kosova me më së paku të prekur me Covid-19 në rajon, prin Serbia

Republika e Kosovës po del të jetë vendi me më së paku persona të infektuar më koronavirus në rajon, shkruan IndeksOnline.

Kosova deri më tani ka të prekur 135 persona, kurse të shëruar 16 persona dhe i vdekur 1 person.

Ndërsa, Serbia është shteti me numrin më të madh të të infektuarvë në rajon.

1624 serbë  janë të infektuar me koronavirus ndërsa 44 të vdekur dhe 54 të shëruar.

Shteti i tretë me më të prekur me koronavirus është Kroacia 1126 persona. 12 të vdekur dhe 119 persona të shëruar./