Largohet kamioni i fundit barrikadues në Jarinje

Kamioni problematik me mbishkrimin e “Zajednicës”, në Jarinje është larguar nga rruga. Pavarësisht kësaj Njësia Speciale mbetet në pozicionet e tyre, duke pritur urdhrin për largim.

Kujtojmë se deri në ora 16:00 është afati kur barrikadat, por edhe Njësia Speciale e Policisë së Kosovës duhet të largohen nga rrugët në Jarinjë dhe Bërnjakë, për t’i liruar vendin KFOR-it i cili për dy javë do të jetë forca e vemtë që do të operojë atje.