Mbahet Forumi Ekonomik në Prishtinë, marrin pjesë mbi 50 biznese nga Arabia Saudite

Oda Ekonomike e Kosovës (OEK) dhe Federata e Odave Ekonomike nga Arabia Saudite organizojnë Forumin ekonomik B2B më të madh në mes të dy vendeve. Forumi Ekonomik po mbahet në Prishtinë.

Pjesë e delegacionit nga Mbretëria e Arabisë Saudite, do të jenë mbi 50 top biznese nga sektor të ndryshëm të cilët do të shikojnë mundësitë e investimit dhe partneriteteve biznesore në vendin tonë.

Sektorët që do të marrin pjesë janë:

1. IT dhe Trajnime;

2. Hotelieri dhe shërbime të turizmit;
3. Patundshmëri;

4. Prodhim dhe përpunim i plastikës;

5. Gastronomi;

6. Shëndetësi;

7. Prodhim dhe përpunim i ushqimit;

8. Logjistikë;

9. Prodhim nafte dhe gazi;

10. Edukim;

11. Automobilistikë;