Mblidhet Këshilli i Sigurimit të OKB, takim urgjent pas sulmit të Iranit ndaj izraelit

Pas sulmit të djeshëm të Iranit ndaj Izraelit, me kërkesë të Izraelit është thirrur një seancë e Këshillit të Sigurimit të OKB-së dhe tani është duke u zhvilluar në Nju Jork.

Nga ana e saj SHBA dënon sulmet e Iranit dhe bëjnë thirrje që të mos përshkallëzohen sulmet. Gjithashtu ka theksuar se në vijim SHBA do të marrë të tjera masa dhe se do të vazhdojmë të mbështesë Izraelin.