Mercedes-Benz CLS i ri, teknologjia i shtohet elegancës (Foto)

Mercedes-Benz CLS i vitit 2003 i hapi rrugën makinave pa “çati” dhe tani, pothuajse 15 vjet më pas, ka nxjerrë një brez të ri të modelit pioner të tij.

Salloni i Los Angeles u zgjodh për prezantimin e modelit të ri, që, duke parë fotot e para, është një model estetik me më pak linja, tendencë që Mercedesi e ka bërë të qartë se do të jetë mbizotërues në modelet e ardhshme.

CLS 2018 do të kushtojë rreth 60 mijë euro dhe do të dalë në shitje në vjeshtën e vitit të ardhshëm.

Mendohet se kjo makinë, që do të ketë vend për 5 persona, do të arrijë nga 0 në 100 km/h për 4.8 sekonda, percjell Top Channel.

Sigurisht që ky mjet do të ketë edhe një paketë asistence, që do të përfshijë funksione të ngjashme me drejtimin automatik.

https://i0.wp.com/lajmi.net/wp-content/uploads/2017/11/mercedes11.jpg?resize=696%2C464

https://i0.wp.com/lajmi.net/wp-content/uploads/2017/11/mercedes18.jpg?resize=696%2C464

https://i0.wp.com/lajmi.net/wp-content/uploads/2017/11/mercedes19.jpg?resize=696%2C464

https://i0.wp.com/lajmi.net/wp-content/uploads/2017/11/mercedes20.jpg?resize=696%2C464

https://i0.wp.com/lajmi.net/wp-content/uploads/2017/11/mercedes10.jpg?resize=696%2C464

https://i0.wp.com/lajmi.net/wp-content/uploads/2017/11/mercedes1.jpg?resize=696%2C464