Mijëra të interesuar të largohen nga Kosova, bllokohet faqja e ambasadës për terminë për punë në Gjermani

Ambasada e Gjermanisë sot ka paralajmëruar se do të hap aplikimin për termin online për ata që synojnë të punojnë në shtetin gjerman.

Prej mëngjesit kjo faqe është bllokuar për shkak të vlugut të madh të personave që po synojnë të zënë terminin, shkruan lajmi.net.

Nga Ambasada nuk ka pasur deri me tani asnjë reagim dhe nuk dihet kur do të rikthehet funksionalizimi i saj.

Grupe në facebook, të krijuar enkas për këto termine online, kanë komentuar lidhur me gjendjen momentale duke u shprehur të shqetësuar për ikje të terminit. Disa kanë aluduar edhe për keqpërdorime, duke thënë se po bëhet një termin për 500 euro.

Linku KËTU