Mikullovci cakton për të mërkurën takimin konsultativ me PAN-in

Kryesuesi i seancës, Adem Mikullovci tha se do të shkon në një takim konsultativ me koalicionin PAN të mërkurën, në ora 10:00, ndërsa VV dhe LAA i mbetet të vendosin nëse duan të vinë në këtë takim apo jo.

Ai tha se në këtë takim do të shkoj vetëm me një pikë të rendit të ditës që t’i pyes se kur janë të gatshëm të vijnë në seancë dhe ta propozojnë kandidatin për kryetar.