Millosavleviq: Serbët duhet të jenë qytetarë të barabartë në Kosovë

Sasha Millosavleviq, deputet nga Lista Serbe, ka thënë se punë e deputetëve është që të merren me ligjet për të mirën e qytetarëve dhe të mos luajnë rolin e gjykatësve për të sulmuar dhe gjykuar serbët.

Sipas tij akuzat ndaj Rikalos po bëhen vetëm pse ai është serb.

Një parti politike nuk mund të bëjë individualisht asnjë të mirë për të ardhmen e qytetarëve, pasi që sipas tij, e ardhmja e mirë për Kosovën mund të ndërtohet vetëm bashkërisht