Ministri i Jashtëm i Egjiptit do të vizitojë Turqinë

Sameh Shoukry

Ministri i Jashtëm i Egjiptit, Sameh Shoukry do të vizitojë Turqinë në fundjavë, raporton Anadolu.

Sipas informacioneve të marra nga burimet diplomatike, Shoukry do të vizitojë Turqinë në fundjavë dhe do të takohet me ministrin e Jashtëm të Türkiyes, Hakan Fidan.

Detajet lidhur me vizitën do të bëhen të ditur në ditët e ardhshme.