Në kohë rekord, Hamburgu i kthehet normalitetit (VIDEO)

Qyteti gjerman Hamburg ka mbetur në rrëmujë të plotë pas një përshkallëzimi të dhunës që pati gjatë samitit të G20.

Edhe cisternat e ujit u përdorën për të shpërndarë turmat e zemëruara të protestuesve, që kanë marrë “irritim” nga politikat e jashtme që po udhëheqin botën.

Por ajo që lë vërtetë përshtypje është efikasiteti i autoriteteve gjermane qe ta kthejne qytetin ne normalitet. Video tregon se si ishte dhe si u bë Hamburgu. Thjeshtë e pabesueshme! /MESAZHI/