Në Turqi ndërpritet ndeshja – lojtarët dhe portieri që ishin me agjërim bëjnë iftar

Në ndeshjen Giresunspor-Keçiörengücü,  e vlefshme për janë e 30-të të Ligës së Parë të Turqisë, përballja u ndal për disa momente, derisa lojtarët që ishin me agjërim bën iftar.  

Ndeshja Giresunspor-Ankara Keçiörengücü, u ndërpre për disa momente në minuan e 10-të.

Në ndeshjen e luajtur në ditën e parë të Ramazanit, futbollistët e ekipit vizitues u afruan tek vija për të prishur agjërimet e tyre, dukë bërë  iftar.

 

Një zyrtar i ekipit u dha katër futbollistëve hurma, ujë dhe banane.

Në video shihet edhe portieri që pi ujë në ato momente.