Nën lot dhe lutje, refugjatët Rohingya festuan Bajramin (Foto)

Refugjatët Rohingya në kampin e refugjatëve të Bazar Cox ne Bangladesh festuan festën e  Kurban Bajramit, nën lot dhe lutje.

Në kampin e refugjatëve, e cila është shtëpia e qindra mijëra Rohingya, besimtarët iu përgjigjën thirrjes së namazit të Bajramit, duke mbushur xhamitë e improvizuara.

Të persekutuar nga shteti budist, shumë Rohingyas thanë se vitet e kaluara duhej të luteshin dhe të faleshin fshehurazi, përpara se të iknin në Bangladeshin fqinj. /MESAZHI/

In pictures: How Rohingya are celebrating Eid in refugees campsREUTERS/Mohammad Ponir HossainREUTERS/Mohammad Ponir HossainREUTERS/MohammadREUTERS/Mohammad Ponir Hossain