Nisma-AKR-PD ankohen në Kushtetuese për votat e ardhura me vonesë nga diaspora

Koalicioni Nisma Socialdemokrate, Aleanca Kosova e Re dhe Partia e Drejtësisë i është drejtuar Gjykatës Kushtetuese për votat e diasporës.

Kjo pasi  që Supremja kishte vendosur që katër mijë e 639 vota të ardhura me vonesë nga diaspora të përfshihen në rezultatin përfundimtar.

E  për këtë, Nisma ka kërkuar nga Kushtetuesja që ky numër i votave të hiqet nga rezultati.

Ankesa e koalicionit: