Një kolonë me automjete të blinduara të policisë hynë në Zveçan

Sipas pamjeve të KosovaOnline, autoblinda të njësive speciale të Policisë së Kosovës kanë hyrë në Zveçan.

Paraprakisht një veturë e Policisë është djegur.

Në rrjetet sociale janë shfaqur video dhe foto të djegies së veturave në Zveçan. Veturat e policisë së Kosovës dhe një veturë civile janë djegur.