Një plazh për persona të hendikepuar në Turqi (FOTO)

Turqia ka avancuar dukshëm në fushën e turizmit në dekadat e fundit, dhe atë jo vetëm në ofrimin e shërbimeve, por edhe me larminë e mundësive që jepen për vizitorët.

Sigurisht se deti dhe plazhi nuk janë atraksionet e vetme të vendit euro-aziatik, i cili ka dhjetëra vende të mbrojtura nga UNESCO, dhe qindra atraksione të tjera që ja vlen për tu vizituar.

Por kur jemi te deti, ai është më gjithëpërfshirës. Një plazh në rajonin Mersin të Turqisë ofron kushte dhe hapësira të pacenueshme vetëm për personat e hendikepuar. Fotot e dëshmojnë vet. /MESAZHI/