Njëmbëdhjetë milionë vende të reja pune në qendrat urbane për 2019

Kina ka njoftuar se do të angazhohet për hapjen e më shumë se 11 milionë vende të reja pune në qendrat urbane për vitin 2019, sipas referencave zyrtare.

Qëllimi i Pekinit është zvogëlimi i papunësisë në qendrat urbane midis 4.5% dhe 5.5%, siç tregojnë të njëjtat shifra.