Nxënësi kapet me revole brenda një shkolle në Vushtrri

Rreth shkollës profesionale në Vushtrri po sillej një i mitur i cili për personelin e këtij institucioni ishte problematik.

Dikush nga shkolla “Bedri Haxha” bashkëpunoi me policinë dhe ai u arrestua, njofton Klan Kosova.

Gjatë bastisjes në veturën e të dyshuarit, i cili është edhe nxënës I asaj shkolle,  iu gjetën  edhe armë.