Nxënësit nga Presheva, Medvegja dhe Bujanoci vijnë për ekskursion sot në Kosovë

Zyra e Koordinatorit Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Kosovës, sot ka organizuar ekskursion për nxënësit e shkollave të mesme të Preshevës, Medvegjës dhe Bujanocit.

Këta nxënës, në orën 12:00, do të priten në objektin e Qeverisë së Republikës së Kosovës, ku kryeministri Ramush Haradinaj do të mbajë një fjalë rasti.

AGJENDA

07:00 Nisja nga Presheva, Medvegja dhe Bujanoci

10:00 – 10:30 Vizitë në Prekaz

12:00 – 12:20 Fjalë rasti nga Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj dhe nga Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Republikës së Kosovës, Rexhep Hoti

12:20 – 13:30 Dreka në Prishtinë (Objekti i Kryeministrisë)

14:00- 14:30 Vizitë në Parkun Arkeologjik të Ulpianës

16:00 – 18:00 Vizitë në Prizren

18:00 Kthimi për Preshevë, Medvegjë dhe Bujanoc