OKB – Standardet e sjelljes gjatë lu’ftës janë shkelur br’utalisht në Ga’za

Shefi i të drejtave të Kombeve të Bashkuara, Volker Turk, ka thënë se normat dhe standardet për zhvillimin e luftës janë shkelur brutalisht në Gaza.

Duke folur në Malajzi, Turk përshëndeti një marrëveshje armëpushimi të propozuar nga SHBA për konfliktin, duke e quajtur situatën në Gaza “përtej katastrofike”.