Orët më të gjata të agjërimit për sivjet sipas kryeqytetëve

– Amsterdam, Holandë: 16 orë
– Varshavë, Poloni: 16 orë
– Londër, MB: 16 orë
– Astana, Kazakistan: 16 orë
– Bruksel, Belgjikë: 16 orë
– Paris, Francë: 15 orë
– Cyrih, Zvicër: 15 orë
– Bukuresht, Rumani: 15 orë
– Otava, Kanada: 15 orë
– Sofje, Bullgari: 15 orë
– Romë, Itali: 15 orë
– Madrid, Spanjë: 15 orë
– Sarajevë, Bosnje dhe Hercegovinë: 15 orë
– Lisbonë, Portugali: 14 orë
– Athinë, Greqi: 14 orë
– Pekin, Kinë: 14 orë
– Uashington, DC, SHBA: 14 orë
– Pyongyang, Koreja e Veriut: 14 orë
– Ankara, Turqi: 14 orë
– Rabat, Marok: 14 orë
– Tokio, Japoni: 14 orë
– Islamabad, Pakistan: 14 orë
– Kabul, Afganistan: 14 orë
– Teheran, Iran: 14 orë
– Bagdad, Irak: 14 orë
– Bejrut, Liban: 14 orë
– Damask, Siri: 14 orë
– Kajro, Egjipt: 14 orë
– Jerusalem: 14 orë
– Kuvajti, Kuvajti: 14 orë
– Qyteti i Gazës, Palestinë: 14 orë
– Nju Delhi, Indi: 14 orë
– Hong Kong: 14 orë
– Dhaka, Bangladesh: 14 orë
– Muscat, Oman: 14 orë
– Riad, Arabi Saudite: 14 orë
– Doha, Katar: 14 orë
– Dubai, Emiratet e Bashkuara Arabe: 14 orë
– Aden, Jemen: 14 orë
– Addis Ababa, Etiopi: 13 orë
– Dakar, Senegal: 13 orë
– Abuja, Nigeri: 13 orë
– Colombo, Sri Lanka: 13 orë
– Bangkok, Tajlandë: 13 orë
– Khartoum, Sudan: 13 orë
– Kuala Lumpur, Malajzi: 13 orë

/AJA