Pacolli fillon debatin me qytetarë për zhvillim ekonomik dhe punësim

Presidenti i Aleancës Kosova e Re Behgjet Pacolli ka bërë të ditur se do të fillojë një diskutim me qytetarët në të gjitha komunat e Kosovës për ta shpalosur vizionin e tij për zhvillim ekonomik.

Diskutimi i tij me qytetarë Pacolli do ta fillojë nga Kamenica duke filluar nga 7 tetori.

Njoftimi i Pacollit:

Të nderuar qytetarë të Republikës së Kosovës

Unë si lider i Aleancës Kosova e Re kam vendosur që të filloj një rrugë të re të ndryshimit.

Do të filloj diskutimin me qytetarët e Kosovës, nëpër të gjitha komunat, për të shpalosur vizionin tim ekonomik të ndryshimit pozitiv të Kosovës dhe për mundësitë që ka vendi ynë për gjenerim të vendeve të reja të punës.

Do ta filloj këtë rrugëtim nga Kamenica me datën 7 tetor për të vazhduar nëpër të gjithë Kosovën.

Gjendja ekonomike dhe sociale në vend çdo ditë po vjen duke u rënduar. Qeverisja e keqe, familjarizmi dhe korrupsioni i lartë e kanë ngulfatur shpresën e rinisë së Kosovës.

Raporti i fundit i Bankës Botërore që evidenton rënien drastike të investimeve të huaja është paralajmërim serioz për të ardhmen e Kosovës dhe mirqenien e qytetarëve të saj.

Pra, ata që premtuan 200 mijë vende pune thjesht gënjyen qytetarin e Kosovës, me të vetmin qëllim, marrjen e votës dhe uzurpimin e pushtetit.

E gënjyen rininë e Kosovës e cila bredh rrugëve pa para edhe për nevojat më elementare.

Duke parë këtë situatë, unë nuk mund të qëndroj indiferent. Qe një kohë kemi filluar procesin e konsolidimit të AKR-së për ta shndërruar partinë tonë në një shpresë të re që i nevojitet vendit.