Pamje mahnitese te Stambollit te realizuara me dron

Nje pilot – dron ka realizuar pamje spektakulare te njerit prej qyteteve me te bukura ne Turqi.

Si qytet i rreth 15 milion banoreve, Stambolli eshte nje perzierje mes se shkuares dhe modernes, dhe nje metropol ku e gjen veten gjithsecili. /MESAZHI/”