PDK mbledhë Këshillin Drejtues, pritet zgjedhja e kryesisë së re

Në këtë mbledhje pritet që partia më e madhe opozitare në vend të zgjedh kryesinë e re të këtij subjekti.

Poashtu përveç përbërjes së kryesisë së re, pritet që të zgjidhen edhe nënkryetarët dhe sekretari i PDK-së.

Kujtojmë se me 3 korrik, Memli Krasniqi ishte zgjedhur kryetar i ri i PDK-së me shumicë votash të delegatëve pjesëmarrës në Konventën zgjedhore të partisë.

Kryetari akutal i PDK-së ka paralajmëruar risi në përbërjen e re të kryesisë. /kosovapress