Përfundon raundi i pare i bisedimeve mes Biden dhe Putin

Raundi i parë i bisedimeve mes Joe Biden dhe Vladimir Putin ka përfunduar.

Në takimin që zgjati rreth një orë e gjysmë morën pjesë vetëm mes dy udhëheqësit, sekretari i shtetit amerikan Antony Blinken, ministri i jashtëm rus Sergey Lavrov dhe përkthyesi.

Pjesa tjetër e takimit do të përfshijë edhe disa këshilltarë që do ti bashkohen Biden dhe Putin.

Samiti do të zgjasë rreth katër deri në pesë orë. /abcnews