Princi saudit i kurorës uron Presidentin Erdoğan për fitoren në zgjedhje

Princi i Kurorës së Arabisë Saudite, Mohammed bin Salman bin Abdulaziz Al Saud, në një bisedë telefonike ka uruar presidentin turk, Recep Tayyip Erdoğan, për rizgjedhjen e tij si president, transmeton Anadolu.

Sipas deklaratës së Presidencës së Komunikimeve të Türkiyes, princi saudit, Mohammed bin Salman, ka uruar suksesin zgjedhor të presidentit Erdoğan dhe ka uruar që rezultatet e zgjedhjeve të jenë të dobishme për popullin turk.

Në bisedë u bisedua edhe për marrëdhëniet dypalëshe dhe çështjet rajonale.