Pritjet e mërgimtarëve për të dalë nga Kosova deri në 90 minuta

Mërgimtarët të cilët kanë kaluar festat e fundvitit në vendlindje janë duke u kthyer nëpër vendet ku jetojnë dhe veprojnë.

Edhe gjatë ditës së sotme është duke u raportuar për kolona nëpër pikatë kufitare.

Sipas të dhënave të Qendrës Kombëtare për Menaxhim Kufitar kolonat në Merdare janë të gjata deri në 400 metra me pritje deri në 90 minuta.

Ndërsa në pikën tjetër kufitare, atë te Dheu i Bardhë, pritjet janë deri në 25-30 minuta, me gjatësi të kolonave deri në 100 metra.