Prokurorët të frikësuar se Andrew Tate dhe vëllai i tij mund të arratisen

Prokurorët kanë frikë se Andrew Tate mund të arratiset nëse lirohet nga paraburgimi në Rumani, pas pretendimeve se ai ka pesë pasaporta dhe një numër llogarish bankare

Gjyqtarët duhej të vendosnin nëse Andrew dhe vëllai i tij Tristan do të liroheshin të premten – por seanca është shtyrë deri më 1 shkurt.

Vëllezërit dhe dy bashkëpunëtoret e tyre të dyshuara Luana Radu dhe Georgina Naghel janë aktualisht në burg në Rumani si pjesë e një hetimi për trafikimin e qenieve njerëzore, përdhunimin dhe krimin e organizuar.

Megjithatë, të premten Gjykata e Apelit të Bukureshtit dëgjoi se vëllezërit Tate rrezikonin të largoheshin nga Rumania nëse do të liroheshin nga paraburgimi.

Pretendimet janë paraqitur nga prokurorët e Drejtorisë për Hetimin e Krimit të Organizuar dhe Terrorizmit.

Gjatë seancës, prokurorët përdorën një deklaratë të vjetër të njërit prej vëllezërve, në të cilën ai tregonte se kishte llogari bankare në 19 vende dhe mund të fluturonte duke përdorur disa pasaporta.

Andrew Tate ka miliona ndjekës në internet – pavarësisht se është i ndaluar nga faqet përfshirë TikTok, Instagram, Facebook dhe YouTube.

Ish-kampioni i kikboksit u konvertua në Islam në fund të vitit të kaluar.