Provokon protestuesit me flamurin izraelit dhe ikën – VIDEO

Të shtunën pasdite në Basel të Zvicrës u mbajt një protestë në përkrahje të çështjes palestineze.

Ngjarja u zhvillua në qetësi për rreth një orë mirëpo ndërkohe një grua provokoi masën duke shfaqur flamurin izraelit para tyre.
Ajo u ndoq nga disa protestues mirëpo arriti të largohej e më vonë u shoqërua në polici. Protesta mbaroi pa incidente. /mesazhi.com