Qindra persona jashtë spitalit kryesor të Gazës gjërsa shumë identifikojnë të dashurit

Pas sulmeve fillestare izraelite, disa qindra njerëz u mblodhën jashtë morgut në spitalin kryesor Shifa të qytetit të Gazës.

Disa hynë për të identifikuar të dashurit, por vetëm për të dalë në lot.

Ndërkohë, ministria e shëndetësisë në Gaza tha se spitalet ishin gati dhe të përgatitur për t’u marrë me pacientët e ardhur në të gjithë Rripin, pasi numri i të lënduarve nga sulmet u rrit shpejt.